Subscribe News Feed Subscribe Comments

Tak sempat jugak..

assalamualaikum..

salam kepada semua pembaca blog ni. sebenarnya hari ni nak cerita kat blog ni tentang seorang ikon remaja masakini. Bukan sahaja orang muda bahkan golongan veteran yang telah lama wujud di bumi Malaysia, tanah airku tercinta. Tentu anda semua tahu kan sape die.surprise2.hehe..

Tapi malangnye hari ni memang busy. Pagi tadi sibuk manage group alumni kat yahoogroup, petang pulak blaja kerete ngan Pn Awanis kat IMKL, then jap lagi ni nak ke kuantan coz ade urusan di yayasan pahang,kuantan. Tapi tak tau lagi pukul berapa nak naik bas ni. Naik kat Greenwood je kot,dekat sikit coz LAH sekarang ni dok kat Kg Padang Balang.

InsyaAllah mungkin hari lusa LAH akan ceritakan kat you all semua tentang fenomena penghasilan seorang tokoh yang tiba2 menjadi seorang yang sangat lantang membicarakan soal demokrasi biarpun saban hari dicincang oleh puak pengganas demokrasi yang kian hari merobek suasana aman damai di Malaysia ini. Walaupun hari ini baru beberapa minit dia mengangkat sumpah sebagai MP namun terus di hambat keluar dari dewan rakyat kerana cuma hanya melaungkan perkataan keramat tersebut.k lah, LAH nak ke berolak ke Kuantan dah ni..

Nantikan kemunculannya....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima Kasih atas Komen yang di beri

 
minda muslim kelas pertama berkualiti global | TNB